Advies projecten

Advies en projecten

Een team van opgeleid en gemotiveerde adviseurs staan onze klanten graag bij in projecten en met bedrijfsplannen. Omdat BlueSquad branche overschrijdend adviseert is er een brede kennis van de markt, technische mogelijkheden en oplossingen. Hierdoor kan BlueSquad objectief adviseren en door haar onafhankelijkheid altijd in het belang van de klant. ICT-Projecten worden in samenwerking met BlueSquad beheersbaar. Zo houdt de klant de volledige controle en is de planning bij te sturen als dat nodig is. Van implementatietrajecten nieuwe software pakketten tot marktonderzoek door een RFI (Request for Information) of RFP (Request for Proposal) uit te voeren, BlueSquad begrijpt wat belangrijk is!

Wij staan je bij met goed advies en project management

Projecten

ICT Bekabeling NS-Stations
Intro pauze kortingpas
Retail mobiele kassa
Salarissysteem
Realisatie Smart City
Integratie IoT

Adviseur

ICT Managemnt
Bedrijfsadvies TechOps
ICT Strategie
Budgettering ICT
Business Gen modellering
Inkooptrajecten RFI/RFP

Consultants

Consumer Digital Tech
ICT Business Consultant
AVG/ GDPR Compliancy
Tech Solution Payrolling
Integration Controller
Ondersteunen ICT audits

Onze service

BlueSquad heeft een goede helpdesk met 24/7 beschikbaarheid. Zo zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en bieden wij snelle hulp. Op al onze producten is een Service Level Agreement (SLA) van toepassing. Dit zorgt ervoor dat onze service niet alleen betrouwbaar, maar ook transparant is.

Software

Heb jij als klant ook software van een derde in gebruik? BlueSquad neemt ook deze in beheer?
Met App-Virtualisatie van BlueSquad breng je elke software naar de Cloud als dat de bedrijfsvoering ondersteund.

Als het resultaat van projecten en

de kennis van IT belangrijk is!

Slider

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Kennismaken

Voor het resultaat is het belangrijk dat wij goed begrijpen wat het doel is. Naast dat wij graag dat doel eigen maken denken wij ook graag mee dit nog scherper te krijgen. Zo staan wij niet alleen bij in de realisatie, maar ook in het resultaat.

2

Uitwerken

De uitwerking doen wij samen. Het is namelijk in ieders belang dat doelen kunnen worden bijgesteld als daarom wordt gevraagd. Wij staan namelijk voor Samen Denken, Samen Doen, Samen Groeien. Wel zo eerlijk en transparant!

3

Leveren

Tijdens de kennismaking zijn er doelen gesteld en is er een plan gemaakt deze te realiseren. Tijdens de uitwerking is er samengewerkt en zijn er beslissingen genomen. Nu is het tijd voor de levering en natuurlijk de nazorg die nodig is.

4

Evalueren

Gedurende een project of advies wordt er intensief samengewerkt en worden doelen gerealiseerd. Naast dat wij natuurlijk de doelen willen evalueren zijn wij ook bijzonder geïnteresseerd hoe de samenwerking met BlueSquad is ervaren.

Wat heeft BlueSquad nog meer te bieden

moderne werkplek

Moderne werkplek

Altijd beschikbaar en door het serviceteam voorzien van betrouwbaar support. Van hardware tot software, de werkplek altijd in orde met de moderne werkplek van BlueSquad.

Meer informatie

null

Bedrijfssoftware

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers. Op kantoor of outdoor WiFi, BlueSquad brengt u samen.

Meer informatie

wireless smart city

WiFi en infrastructuur

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers. Op kantoor of outdoor WiFi, BlueSquad brengt u samen.

Meer informatie

zakelijk internet

Zakelijke internetverbinding

BlueSquad maakt snel internet bereikbaar. Zo is voldoende bandbreedte vanzelfsprekend en zijn wij het aanspreekpunt voor al uw internetdiensten. Kwaliteit door bereikbaarheid.

Meer informatie

Groei, persoonlijk en digitaliseer met BlueSquad

Een slimme zet, de moderne werkplek van BlueSquad

Slider

Advies en projecten met BlueSquad

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen dan graag met je in contact. Natuurlijk is deze kennismaking vrijblijvend en verplichten wij elkaar tot niks. Wel zo eerlijk!

Wij zijn bereikbaar op ons algemeen nummer +31 (0)314 820 223 of info@bluesquad.nl. Maar je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan snel contact met je op!    WordPress Lightbox Plugin

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH