Bedrijfsinfrastructuur

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

BlueSquad verbetert jouw bedrijfsinfrastructuur

Voordelen van uitbesteden bedrijfsinfrastructuur

Het uitbesteden bedrijfsinfrastructuur biedt verschillende voordelen. Zo bespaar je tijd én geld door een professioneel team te laten kijken naar dit onderwerp. Wij hebben veel kennis en ervaring op dit gebied en weten precies welke verbeteringen jij kunt doorvoeren. Wij zorgen er voor dat de infrastructuur vlekkeloos verloopt terwijl jij je blijft richten op hetgeen waar je écht goed in bent: namelijk het runnen van jouw core business. Uiteraard kunnen we ook andere randzaken voor je uit handen nemen. Zo kunnen we je hardware en software licenties updaten en de (online) marketing voor je verzorgen.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Meer informatie over bedrijfsinfrastructuur uitbesteden?

Wil je meer informatie over bedrijfsinfrastructuur uitbesteden? Neem dan de tijd om verder te lezen op de website van BlueSquad. Online kun je kennis maken met ons vakkundige team en meer lezen over de diensten die wij bieden. Zo kunnen wij niet alleen de bedrijfsinfrastructuur voor onze rekening nemen, maar ook optreden als servicepartner, managementondersteuning bieden, advies uitbrengen en automatiseringsprojecten uitvoeren. Daarnaast is onze BlueStudio gespecialiseerd in (online) marketing. Als je een vraag hebt of persoonlijk contact met ons wilt, bereik je BlueSquad via de e-mail, telefoon of “support-knop” op de website

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.