BlueSquad is 2020 al goed van start gegaan

BlueSquad is 2020 al goed van start gegaan. 2019 betekende voor BlueSquad een grote stap naar groei en nieuwe kansen. 2019 kende een overname, nieuwe samenwerkingen, ruim 300% groei, een nieuw kantoor en nieuwe Squad-members. Inmiddels worden wij door bijna 100 klanten gezien als betrouwbare ICT-partner.

Onze overname in 2019

Op 11 december 2019 heeft BlueSquad de activiteiten van JML ICT overgenomen. Met zeer veel respect zet BlueSquad hiermee het werk van Martijn Lamers voort. Door deze overname is BlueSquad in Oost-Nederland sterk gegroeid en ziet het kansen deze groei door te zetten. Daarnaast heeft BlueSquad door deze overname de dienstverlening uitgebreid met WiFi voor kantoor en outdoor, Smart City voor gemeentes en zakelijk internet als glasvezel-, maar ook koperaansluitingen worden nu door BlueSquad geleverd. Kortom is BlueSquad nu in staat om ICT te leveren van de aansluiting in de meterkast tot aan het scherm op het bureau en met de nodige software.

Wij gaan voor samenwerking

BlueSquad zet in op samenwerking met business partners en leveranciers. Hierdoor brengen wij goede service en zijn wij betrouwbaar naar onze klanten. Natuurlijk denken wij ook aan de business case van onze klant en is het ons kenmerk dat wij transparant zijn in onze kosten. Daarnaast zijn wij per 04 november ook klaar als Silver Partner Microsoft O365 en de Cloud diensten van Microsoft Azure. Hierdoor zijn wij in staat ook corporate oplossingen te leveren aan onze MKB-klanten. Dit betekent een voorsprong voor het MKB door slimme en snelle automatisering.

300% groei, wat betekent dat?

Wij zijn trots op het resultaat uit 2019 en is BlueSquad 2020 al goed van start gegaan, maar het is niet onze groei waar wij zo trots op zijn. Wij zijn vooral trots op het vertrouwen dat wij krijgen van onze klanten. Als geen ander weten wij hoe zuinig een eigenaar is op zijn bedrijf en als je dan de ICT mag leveren maakt ons dat trots. Toch zijn wij 563% gegroeid in het aantal klanten en daarmee 311% op het resultaat. En natuurlijk mag je dan terugkijken op een mooi jaar. Volgend jaar staat de klant nog meer centraal door het plan onze klant veilig te laten groeien in het digitale tijdperk.

Een nieuw kantoor in Doetinchem

Met dank aan Paul Koning Financiële Diensten hebben wij ons in Zevenaar kunnen voorbereiden op onze groei. Sinds begin November zijn wij verhuisd naar Doetinchem en zijn wij gevestigd aan de Innovatieweg 3-02. Hier vinden wij goede aansluiting bij de gemeente Doetinchem waar BlueSquad WiFi4EU heeft gerealiseerd en in onderhoud heeft. Daarnaast ondersteund BlueSquad Doetinchem als business-city Oost-Nederland en vinden wij goede aansluiting met de meeste klanten. In 2020 zal worden uitgebreid naar de omgeving Utrecht om een betere aansluiting te vinden bij onze klanten in het midden en westen van het land.

Like deze blog
Deel de blog!
31-12-2019
Duzy Ahmad

Gerelateerde blogs

Kwartaal update

Het meeste trots zijn wij op onze nieuwe collega’s. Marketing: Maru en Amy hebben in juni hun stage op de afdeling Marketing kunnen voltooien en hebben voor deze periode beide een 10 behaald. Niet alleen wisten ze op een goede manier hun schoolopdrachten tijdig af te hebben, ze hebben daa

14-07-2021
Duzy Ahmad

Wat is het nieuwe werken? Wij geven 5 voorbeelden.

Het nieuwe normaal duidt op een nieuwe realiteit na een schokkende gebeurtenis, met als gevolg veranderingen waar wij als bevolking aan moeten wennen. Vlak na het einde van de Eerste Wereldoorlog werd het in 1918 voor het eerst genoemd. Een tijdschrift voorspelde dat ‘the new normal’ zou a

06-10-2020
Duzy Ahmad

7 tips die ieder bedrijf kan aannemen van Zeeman.

Internationaal, maar wel lokaal.Volgens Zeeman CEO Erik-Jan Mares zet Zeeman zijn koersen versneld op drie verschillende fronten. Internationale expansie, verduurzaming en benadering van een nieuwe doelgroep. Dat laatste is de focus van marketing baas Caroline van Turennout. Het toegankelijk maken

10-09-2020
Duzy Ahmad