BlueSquad zet zich in voor de toekomst

De toekomst zit in onze jongeren en hier hebben wij veel aandacht voor. BlueSquad zet zich dan ook in voor jongeren en hebben hier veel over te melden. Zo gaan wij letterlijk het gevecht aan, werken wij samen met scholen en staan wij met jongeren stil bij de vrijheid die wij hebben.

Wij steunen het initiatief van Tribe Gear Pro om te vechten voor KIKA. Samen met andere ondernemers gaat Mickel Voois, directeur BlueSquad, letterlijk de kickboksring in.

Op 5 juni zal er een exclusief kickboks evenement zijn in Zevenaar. Onder het genot van een heerlijk diner gaan de VIPS genieten van muziek, dans en ondernemers die samen vechten. De opbrengst van deze avond gaat naar KIKA. Voor dit geweldig initiatief zoekt de organisatie nog ondernemers die de moed hebben dit gevecht samen aan te gaan. Weet je iemand? Of wil je zelf meer weten? Kijk dan eens naar dit bericht op Facebook. Bart Letzer, eigenaar FSCA in Zevenaar, heet je van harte welkom! Wil je hierbij zijn? Dan kan er op uitnodiging van de organisatie een VIP tafel worden gekocht. Wil je meer weten over deze VIP tafels? Ook dan kan je terecht op de Facebook pagina van Tribe Gear Pro of via de website van FSCA.

Wij hebben plek voor de toekomst

Sinds eind januari is BlueSquad officieel erkend leerbedrijf met ID 100646639 en zijn wij in gesprek met diverse scholen hoe we optimaal kunnen aansluiten. Uit deze gesprekken is veel enthousiasme gekomen waardoor wij in maart onze eerste stage studenten welkom heten. Naast dat wij natuurlijk veel bieden aan de studenten denken wij ook veel te leren van onze jongere collega’s. Zo hebben wij aansluiting met de nieuwe economie en investeren wij in onze toekomst en die van onze klanten en partners.

Vrijheid is waar wij voor staan

BlueSquad zet zich in voor de toekomst. Het is dan ook belangrijk te weten waar je vandaan komt. In veel landen is vrijheid niet vanzelfsprekend en ook in Nederland heeft vrijheid een verhaal. In de Liemers steunt BlueSquad het initiatief om dit verhaal te delen aan onze jongeren. 75 jaar vrijheid is waar wij samen bij stil moeten staan.

Vrijheid in de Liemers’ is een grensoverschrijdend project dat gaat over 75 jaar vrijheid, waarbij we een interactief, uniek en educatief programma ontwikkelen voor jongeren die ons terugbrengt naar de tijd waarin vrijheid niet vanzelfsprekend was. Het programma is een modern educatieve fietstocht door het grensgebied Nederland en Duitsland. Hetzelfde gebied als waar 75 jaar geleden hard gestreden is en waar de jongeren nu in vrijheid wonen, naar school gaan en plezier hebben.

Like deze blog
Deel de blog!
16-02-2020
Duzy Ahmad

Gerelateerde blogs

Kwartaal update

Het meeste trots zijn wij op onze nieuwe collega’s. Marketing: Maru en Amy hebben in juni hun stage op de afdeling Marketing kunnen voltooien en hebben voor deze periode beide een 10 behaald. Niet alleen wisten ze op een goede manier hun schoolopdrachten tijdig af te hebben, ze hebben daa

14-07-2021
Duzy Ahmad

Wat is het nieuwe werken? Wij geven 5 voorbeelden.

Het nieuwe normaal duidt op een nieuwe realiteit na een schokkende gebeurtenis, met als gevolg veranderingen waar wij als bevolking aan moeten wennen. Vlak na het einde van de Eerste Wereldoorlog werd het in 1918 voor het eerst genoemd. Een tijdschrift voorspelde dat ‘the new normal’ zou a

06-10-2020
Duzy Ahmad

7 tips die ieder bedrijf kan aannemen van Zeeman.

Internationaal, maar wel lokaal.Volgens Zeeman CEO Erik-Jan Mares zet Zeeman zijn koersen versneld op drie verschillende fronten. Internationale expansie, verduurzaming en benadering van een nieuwe doelgroep. Dat laatste is de focus van marketing baas Caroline van Turennout. Het toegankelijk maken

10-09-2020
Duzy Ahmad