Groei jij mee?

Samen denken, samen doen en samen groeien! Het zijn goede tijden voor onze klanten en door onze samenwerking worden deze goede tijden optimaal benut. Wij zijn er daarom trots op dat wij meegroeien!

Nieuwe website

Wij hebben onze dienstverlening verbeterd en hier hoort onze nieuwe website natuurlijk bij. Via onze vernieuwde website kunnen wij nog beter communiceren naar onze klanten en relaties. Ook kunnen wij u zo beter op de hoogte houden van nieuwe technologieën.

Nieuw kantoor

Daarnaast openen wij kantoren in de regio om zo nog dichter bij onze klanten te werken. Sinds april hebben wij een kantoor geopend in Zevenaar bij Koning FD. In 2019 zullen nog meer kantoren worden geopend.

Nieuw teamlid

Ons team groeit elke maand. Zo hebben wij in april weer een nieuw teamlid een contract mogen bieden en zullen wij in mei gaan zoeken naar een nieuw teamlid voor verkoop en marketing.

Wij kijken erg uit naar de komende periode om ook dan weer onze klanten te kunnen voorzien van goede automatisering, mee te denken in de plannen en samen te groeien.

Like deze blog
Deel de blog!
30-04-2019
Duzy Ahmad

Gerelateerde blogs

Kwartaal update

Het meeste trots zijn wij op onze nieuwe collega’s. Marketing: Maru en Amy hebben in juni hun stage op de afdeling Marketing kunnen voltooien en hebben voor deze periode beide een 10 behaald. Niet alleen wisten ze op een goede manier hun schoolopdrachten tijdig af te hebben, ze hebben daa

14-07-2021
Duzy Ahmad

Wat is het nieuwe werken? Wij geven 5 voorbeelden.

Het nieuwe normaal duidt op een nieuwe realiteit na een schokkende gebeurtenis, met als gevolg veranderingen waar wij als bevolking aan moeten wennen. Vlak na het einde van de Eerste Wereldoorlog werd het in 1918 voor het eerst genoemd. Een tijdschrift voorspelde dat ‘the new normal’ zou a

06-10-2020
Duzy Ahmad

7 tips die ieder bedrijf kan aannemen van Zeeman.

Internationaal, maar wel lokaal.Volgens Zeeman CEO Erik-Jan Mares zet Zeeman zijn koersen versneld op drie verschillende fronten. Internationale expansie, verduurzaming en benadering van een nieuwe doelgroep. Dat laatste is de focus van marketing baas Caroline van Turennout. Het toegankelijk maken

10-09-2020
Duzy Ahmad