#2 Tech uit de regio - veilige werkplek

Digitale werkplek, dataopslag en social media. Digitalisering trekt in hoog tempo aan. De afhankelijkheid van ICT is niet meer weg te denken. Van een mailtje sturen tot samen in een document werken. Dat dit goed beveiligd moet zijn begrijpt iedereen. Toch begint de beste beveiliging bij de gebruiker en hier denkt BlueSquad graag in mee. Hieronder wat tips om een veilige werkplek te behouden.

Blijf Up2Date

Verouderde software is een zwakke plek in uw ICT landschap. Door tijdig updates uit te voeren voorkom je deze zwakke plekken. Zo beperk je ongewenst toegang tot computer en de data. Veel software geeft zelf aan wanneer het weer tijd is voor een update. Negeer deze niet, maar vraag aan de beheerder of de update geïnstalleerd kan worden. BlueSquad heeft beheer geautomatiseerd waardoor je altijd Up2Date bent.

Beveiligingssoftware

Beveiligingssoftware dat met je meedenkt is onmisbaar. Vaak heb je namelijk niet eens door dat de software ingrijpt om virussen en ransomware buiten de deur te houden. Het beschermt je ook tegen onveilige websites, spam, onveilige netwerkverbindingen en phishing emails. Zo kan jij je weer druk maken om andere zaken. BlueSquad heeft hier de beste beveiliging voor ingericht. Met F-Secure bent u verzekerd van goede beveiligingssoftware.

Bewust met data

Dagelijks wordt veel data bewerkt en opgeslagen. Zowel van het bedrijf zelf als ook van de klant. Dat deze data met grote zorg moet worden beschermd snapt iedereen. Toch is de beste beveiliging de gebruiker of bewerker zelf. Bewust omgaan met emails en bijlagen, maar ook de computer vergrendelen als deze onbeheerd is. Dit vraagt om coaching en bewustwording van het team. BlueSquad consultants kunnen u ondersteunen bewustwording te vergroten.

Uw kennispartner

Onderhoud en beheer van ICT vraagt om betrouwbare kennis. BlueSquad investeert in ICT kennis en betrouwbaarheid door bewezen technologie in te zetten. Samen met goede referenties werken wij elke dag hard om ICT samen met jou veilig te houden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Like deze blog
Deel de blog!
16-07-2019
Duzy Ahmad

Gerelateerde blogs

Kwartaal update

Het meeste trots zijn wij op onze nieuwe collega’s. Marketing: Maru en Amy hebben in juni hun stage op de afdeling Marketing kunnen voltooien en hebben voor deze periode beide een 10 behaald. Niet alleen wisten ze op een goede manier hun schoolopdrachten tijdig af te hebben, ze hebben daa

14-07-2021
Duzy Ahmad

Wat is het nieuwe werken? Wij geven 5 voorbeelden.

Het nieuwe normaal duidt op een nieuwe realiteit na een schokkende gebeurtenis, met als gevolg veranderingen waar wij als bevolking aan moeten wennen. Vlak na het einde van de Eerste Wereldoorlog werd het in 1918 voor het eerst genoemd. Een tijdschrift voorspelde dat ‘the new normal’ zou a

06-10-2020
Duzy Ahmad

7 tips die ieder bedrijf kan aannemen van Zeeman.

Internationaal, maar wel lokaal.Volgens Zeeman CEO Erik-Jan Mares zet Zeeman zijn koersen versneld op drie verschillende fronten. Internationale expansie, verduurzaming en benadering van een nieuwe doelgroep. Dat laatste is de focus van marketing baas Caroline van Turennout. Het toegankelijk maken

10-09-2020
Duzy Ahmad