BlueSquad is 2020 al goed van start gegaan

BlueSquad is 2020 al goed van start gegaan

Go Smart | BlueSquad
Afbeelding: Team BlueSquad

BlueSquad is 2020 al goed van start gegaan. 2019 betekende voor BlueSquad een grote stap naar groei en nieuwe kansen. 2019 kende een overname, nieuwe samenwerkingen, ruim 300% groei, een nieuw kantoor en nieuwe Squad-members. Inmiddels worden wij door bijna 100 klanten gezien als betrouwbare ICT-partner.

Onze overname in 2019

Op 11 december 2019 heeft BlueSquad de activiteiten van JML ICT overgenomen. Met zeer veel respect zet BlueSquad hiermee het werk van Martijn Lamers voort. Door deze overname is BlueSquad in Oost-Nederland sterk gegroeid en ziet het kansen deze groei door te zetten. Daarnaast heeft BlueSquad door deze overname de dienstverlening uitgebreid met WiFi voor kantoor en outdoor, Smart City voor gemeentes en zakelijk internet als glasvezel-, maar ook koperaansluitingen worden nu door BlueSquad geleverd. Kortom is BlueSquad nu in staat om ICT te leveren van de aansluiting in de meterkast tot aan het scherm op het bureau en met de nodige software.

Wij gaan voor samenwerking

BlueSquad zet in op samenwerking met business partners en leveranciers. Hierdoor brengen wij goede service en zijn wij betrouwbaar naar onze klanten. Natuurlijk denken wij ook aan de business case van onze klant en is het ons kenmerk dat wij transparant zijn in onze kosten. Daarnaast zijn wij per 04 november ook klaar als Silver Partner Microsoft O365 en de Cloud diensten van Microsoft Azure. Hierdoor zijn wij in staat ook corporate oplossingen te leveren aan onze MKB-klanten. Dit betekent een voorsprong voor het MKB door slimme en snelle automatisering.

Zoek jij een betrouwbare ICT-partner?

Afbeelding: Moderne Werkplek van BlueSquad

Moderne Werkplek

Afbeelding: SmartCity en KantoorWiFi van BlueSquad

SmartCity KantoorWiFi

Afbeelding: Zakelijk Internet aansluiting van BlueSquad

Zakelijk Internet

300% groei, wat betekent dat?

Wij zijn trots op het resultaat uit 2019 en is BlueSquad 2020 al goed van start gegaan, maar het is niet onze groei waar wij zo trots op zijn. Wij zijn vooral trots op het vertrouwen dat wij krijgen van onze klanten. Als geen ander weten wij hoe zuinig een eigenaar is op zijn bedrijf en als je dan de ICT mag leveren maakt ons dat trots. Toch zijn wij 563% gegroeid in het aantal klanten en daarmee 311% op het resultaat. En natuurlijk mag je dan terugkijken op een mooi jaar. Volgend jaar staat de klant nog meer centraal door het plan onze klant veilig te laten groeien in het digitale tijdperk.

Een nieuw kantoor in Doetinchem

Met dank aan Paul Koning Financiële Diensten hebben wij ons in Zevenaar kunnen voorbereiden op onze groei. Sinds begin November zijn wij verhuisd naar Doetinchem en zijn wij gevestigd aan de Innovatieweg 3-02. Hier vinden wij goede aansluiting bij de gemeente Doetinchem waar BlueSquad WiFi4EU heeft gerealiseerd en in onderhoud heeft. Daarnaast ondersteund BlueSquad Doetinchem als business-city Oost-Nederland en vinden wij goede aansluiting met de meeste klanten. In 2020 zal worden uitgebreid naar de omgeving Utrecht om een betere aansluiting te vinden bij onze klanten in het midden en westen van het land.

Afbeelding: BlueSquad is Microsoft partner.
Microsoft partner
Afbeelding: BlueSquad is F-Secure partner.
F-Secure partner
Afbeelding: BlueSquad is WiFi4EU partner.
WiFi4EU partner
WordPress Lightbox Plugin

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH