ben sign contract

NEW SQUAD-MEMBER

BlueSquad groeit

BlueSquad groeit en hier zijn wij trots op. Door deze groei zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s met het juiste DNA. Voor de functie van fieldservice engineering waren wij op zoek naar een senior. Ik ben bijzonder trots dat Ben voor ons heeft gekozen!

Welkom Ben

Benjamin is sinds 1 juni bij “the BlueSquad” werkzaam als senior Fieldservice Engineer. In deze rol heeft hij internationaal veel ervaring en is hij daarom niet alleen een grote aanwinst voor BlueSquad, maar ook voor onze gebruikers. Wil je meer weten over BlueSquad of wat o.a. Benjamin voor u kan doen? Laat het ons weten

Groei jij met ons mee?

Samen denken, samen doen en samen groeien! Zo staan wij er in en werken wij samen met onze collega’s en gebruikers van onze dienstverlening. Ben jij gedreven en wordt jij gelukkig wanneer je zelfstandig moet werken? Hou jij vast aan wat goed is voor klanten en ben jij op zoek naar waardering? Wij zoeken voor ons kantoor in Oost Nederland nog collega’s. Wil jij eens kennismaken of heb je al interesse? Laat het ons weten….

WordPress Lightbox Plugin

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH