AV best protection awards

BLUESQUAD ZET IN OP ZEKERHEID

In samenwerking met Lisense IT heeft BlueSquad gekozen voor F-Secure als beveiligingspakket voor haar klanten. Daarmee volgt BlueSquad vele multinationals en zet het met vernieuwde technieken in tegen cybercrime.

BlueSquad en F-Secure

6 best protection awards.
F-Secure. De beste op de markt.

Omdat wij van mening zijn dat goede ICT dienstverlening start met de juiste oplossing zijn wij altijd op zoek naar het beste op de markt. Dat wij dit met F-Secure gevonden hebben laat de lijst van awards en klanten zien. F-Secure voldoet dan ook aan de hoogste standaard van beveiliging tegen ransomware, virussen en overige bedreigingen. Daarnaast heeft F-Secure ook de prijs voor het beste beveiligingsproduct voor het MKB gewonnen. Dit brengt naast een betrouwbare beveiliging voor onze klanten ook een juiste aanvulling op de dienstverlening van BlueSquad.

Wilt u veilig kunnen werken?

Benieuwd hoe een veilige ICT werkplek van BlueSquad eruit ziet? Laat het ons weten en wij laten het graag aan u zien. Daarnaast kan BlueSquad u bijstaan in de vraag hoe uw ICT er in de toekomst uit kan zien. Veilig werken biedt natuurlijk ook veel kansen. Wij laten u zien hoe deze kansen passen in de plannen van uw bedrijf of bedrijfsplan.

De partner voor zekerheid

BlueSquad is voortdurend in gesprek met de markt om de juiste oplossingen aan haar gebruikers te bieden. Dit vraagt om betrouwbare partners met bewezen referenties. Door de jarenlange praktijkervaring is Lisense IT in staat iedere organisatie te voorzien van betrouwbare en bewezen security oplossingen. Daarnaast levert Lisense IT nagenoeg alle betrouwbare merken op het gebied van ICT security. Het is dan logisch dat BlueSquad met Lisense IT is gaan samenwerken.

WordPress Lightbox Plugin

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH