Alles in harmonie met de WiFi.

Een betrouwbare infrastructuur van Zakelijk internet, IT-kabels, WiFi-access-points en netwerk hardware is de basis. BlueSquad heeft voor elke branche en omvang een oplossing. Zo heeft iedereen de mogelijkheid de ongekende mogelijkheden te ervaren van stabiel en betrouwbaar internet en WiFi.

Internet of Things

BlueSquad sluit slimme apparaten en sensoren aan op het WiFi-netwerk. Zo werkt onze IT voor de gebruiker. Teamwork 2.0 met BlueSquad IT!

Openbaar Wifi EU

In samenwerking met de Europese Unie werken wij voor gemeenten om één netwerk door heel Europa te beheren. Onbegrensd, beheerd en veilig WiFi!

Veilig online

BlueSquad is compliant aan wet- en regelgeving en beveiligd data en gebruiker met geavanceerde software oplossingen en beheerd deze actief.

Kantoor WiFi

Stabiele en veilige WiFi voor de moderne werkplek en andere apparaten. Ook WiFi voor uw gasten goed geregeld met BlueSquad!

Hoe wij het doen?

Stap 1

Inventariseren

Wij staan voor betrouwbaarheid en persoonlijk digitale ondersteuning van uw Infrastructuur en WiFi. Dan is het belangrijk te weten wat de infrastructuur moet ondersteunen en hoe er gebruik gemaakt gaat worden van WiFi.

Stap 2

Administreer

Om de veiligheid van de infrastructuur te borgen en gebruikers te connecteren houden wij een register bij en kennen wij rechten toe. Onze system administrators kijken erop toe dat onze infrastructuur niet beperkt, maar juist ondersteund.

Stap 3

Installeer

Wanneer wij een netwerk overnemen zullen wij administratief het beheer activeren. Als een nieuwe infrastructuur of WiFi wenselijk is plannen wij deze werkzaamheden samen. Zo werken wij al voor gebruik goed samen, wel zo fijn!

Stap 4

Genieten

Omdat wij het belangrijk vinden dat de IT Infrastructuur van BlueSquad betrouwbaar is monitoren wij continue de veiligheid en technische staat. Zo voorkomen wij uitval van de infrastructuur en uw werkplekken.

Alle diensten

De moderne werkplek van BlueSquad omvat alles wat nodig is om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen doen.

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers.

Ervaren adviseurs en projectmanagers brengen elk plan tot uitvoering. Van software ontwikkeling tot het bouwen van websites.
Koffie?

Mogelijkheden bespreken wij samen

Een persoonlijk en vrijblijvend gesprek geeft duidelijkheid in de opties en mogelijkheden. Laten we een bakkie doen.