ABOUT US

Who are we

Wij geloven dat de basis van groei en succes bij onze klanten zit in een goede afstemming van digitalisering en automatisering. Ons team helpt bij deze afstemming en zorgt voor betrouwbare ondersteuning waar je op kan rekenen.

BlueSquad is een fris ICT-bedrijf met een eigentijds karakter. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact waardoor wij door veel van onze klanten als collega?s worden ervaren. Dit maakt dat het bij BlueSquad de normaalste zaak is dat je goed wordt ondersteund en geholpen.

Thinking, doing and growing together

Als erkent Microsoftpartner zijn wij trots dat wij met onze kennis de markt kunnen helpen. Het resultaat is groei van onze klanten zonder verlies van controle. Samen met onze klanten kijken wij altijd naar mogelijkheden slimmer te werken en denken wij samen na wat de volgende stap kan zijn. Inmiddels werken wij met meer dan 80 tevreden klanten samen.

What are we doing

Wij brengen ICT van de straat naar uw scherm. Dit houdt in dat wij de gehele ICT kunnen verzorgen en dat begint bij de glasvezelaansluiting in de meterkast van het kantoor. Snelle en stabiele verbinding met internet als basis. Hier sluiten wij een betrouwbaar netwerk en WiFi op aan zodat werknemers en bezoekers altijd online kunnen zijn. Onze moderne werkplek zorgt ervoor dat medewerkers slim, veilig en snel kunnen samenwerken met klanten en collega?s. Zo doen wij dat!

WordPress Lightbox Plugin

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH