Software

Bedrijfssoftware

Wij maken bedrijfsprocessen weer te begrijpen, functioneel en ondersteunend aan de business. Met onze software heb je een goede basis voor jouw bedrijfsvoering.

SOFTWARE FOR AWESOME PEOPLE

Customer Relation Management

Breng de markt in kaart en klanten in beeld. Mis geen afspraak en werk met klantprofielen naar je opdrachten.

Business Proces Management

Werk efficient, doelgericht en naar resultaat met het hele team. Onze BPM module denkt met het bedrijf mee.

Beheer al uw documenten veilig

Alle contracten, opdrachten en documenten gerelateerd aan die opdracht of klant veilig beschikbaar.

Company software op maat

Branche specifieke procesinrichting en koppelingen met andere oplossingen mogelijk op projectbasis.

Onze service

BlueSquad heeft een goede helpdesk met 24/7 beschikbaarheid. Zo zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en bieden wij snelle hulp. Op al onze producten is een Service Level Agreement (SLA) van toepassing. Dit zorgt ervoor dat onze service niet alleen betrouwbaar, maar ook transparant is.

Onze werkplek

Door onze geselecteerde partners en persoonlijke service geloven wij samen met onze klanten dat wij passende oplossingen bieden voor onze klanten. Inculsief hardware, installaties en lifecycle.

Customer Relation Management (CRM)
Business Proces Management (BPM)
Finance en Accounting (FA)
HR en Verzuim (HR)

Slider

Branche voorbeelden

ARBO en verzuim

Onze software is ingericht voor de arbodienstverlening en ondersteunt in cruciale momenten van de verzuimbegeleiding en re-integratietrajecten. Deze oplossing is geschreven voor en door HR professionals. Dat maakt een verschil!

Automotive en Brand Varia

Door onze software te koppelen met externe bronnen is het voor de automotive en Brand Varia mogelijk te werken met calculatie- en informatiesystemen van derde. Hierdoor zijn alle bedrijfsprocessen in een oplossing bij de hand.

Letselschade

Wij ondersteunen dienstverleners door dossier informatie 24/7 binnen handbereik te hebben. Hierbij wordt een groot diversiteit van diensten- en letselschade dossiers ondersteund zoals langlopende, relationele en uiteenlopend.

Andere Branches

Dit is maar een greep van de branches die al op onze software vertrouwen. Onze deskundigen en veelal bedrijfskundige engineers denken graag met u mee op zoek naar een passend oplossing voor uw bedrijf.

Wat heeft BlueSquad nog meer te bieden

moderne werkplek

Modern workplace

Altijd beschikbaar en door het serviceteam voorzien van betrouwbaar support. Van hardware tot software, de werkplek altijd in orde met de moderne werkplek van BlueSquad.

Meer informatie

wireless smart city

WiFi en infrastructuur

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers. Op kantoor of outdoor WiFi, BlueSquad brengt u samen.

Meer informatie

zakelijk internet

Zakelijke internet

BlueSquad maakt snel internet bereikbaar. Zo is voldoende bandbreedte vanzelfsprekend en zijn wij het aanspreekpunt voor al uw internetdiensten. Kwaliteit door bereikbaarheid.

Meer informatie

projecten en advies

Advies en projecten

Ervaren adviseurs en projectmanagers brengen elk plan tot uitvoering. Software ontwikkeling, hardware LifeCycle en websites bouwen. BlueSquad levert meerwaarde.

Meer informatie

Groei, persoonlijk en digitaliseer met BlueSquad

Een slimme zet, de moderne werkplek van BlueSquad

Slider

Business

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen dan graag met je in contact. Natuurlijk is deze kennismaking vrijblijvend en verplichten wij elkaar tot niks. Wel zo eerlijk!

Wij zijn bereikbaar op ons algemeen nummer +31 (0)314 820 223 of info@bluesquad.nl. Maar je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan snel contact met je op!    WordPress Lightbox Plugin

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH