GROEI JIJ MEE?

Samen denken, samen doen en samen groeien! Het zijn goede tijden voor onze klanten en door onze samenwerking worden deze goede tijden optimaal benut. Wij zijn er daarom trots op dat wij meegroeien!

Nieuwe website

Wij hebben onze dienstverlening verbeterd en hier hoort onze nieuwe website natuurlijk bij. Via onze vernieuwde website kunnen wij nog beter communiceren naar onze klanten en relaties. Ook kunnen wij u zo beter op de hoogte houden van nieuwe technologieën.

Nieuw kantoor

Daarnaast openen wij kantoren in de regio om zo nog dichter bij onze klanten te werken. Sinds april hebben wij een kantoor geopend in Zevenaar bij Koning FD. In 2019 zullen nog meer kantoren worden geopend.

Nieuw teamlid

Ons team groeit elke maand. Zo hebben wij in april weer een nieuw teamlid een contract mogen bieden en zullen wij in mei gaan zoeken naar een nieuw teamlid voor verkoop en marketing.

Wij kijken erg uit naar de komende periode om ook dan weer onze klanten te kunnen voorzien van goede automatisering, mee te denken in de plannen en samen te groeien.

WordPress Lightbox Plugin

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH