ICT hardware leveranciers

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

ICT en hardware leveranciers van BlueSquad

Leverancier ICT en hardware die van alle markten thuis is

Onze leverancier ICT en hardware is van alle markten thuis. Zo geven we je graag advies over alles wat met ICT en hardware te maken heeft. Zo staan wij als kennispartner altijd voor je klaar. Je kunt ons team zowel on remote als op jouw locatie inschakelen voor hulp. Daarnaast kunnen wij grotere projecten voor je uit handen nemen. Denk hierbij aan automatiseringsprojecten, maar ook aan managementondersteuning en het optreden als servicepartner. Onze Blue Studio richt zich bovendien op je visuele identiteit tijdens online én offline campagnes. De Blue Studio kan de branding en online en offline marketing voor zijn rekening nemen.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Direct onze ICT en hardware leveranciers inschakelen?

Wil je direct onze ICT en hardware leveranciers inschakelen? Contacteer het team van BlueSquad dan vandaag nog via de e-mail of telefoon. Op onze website kun je via de “support-knop” je vraag stellen en in contact met ons komen. Wij reageren zo snel mogelijk en gaan aan de slag met jouw ICT en hardware vraagstukken. Voor meer informatie kijk je rond op onze website of volg je ons op social media. Online stelt ons team zich voor en kun je meer lezen over de diensten die wij bieden. Graag tot ziens bij BlueSquad..

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.