ICT netwerkbeheer

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

Op zoek naar een professional in ICT netwerkbeheer?

Waarom ICT netwerkbeheer uitbesteden aan BlueSquad?

Het ICT netwerkbeheer uitbesteden aan BlueSquad kent diverse voordelen. Zo bestaan wij uit een vakkundig en professioneel team die écht weet waar we mee bezig zijn. Wij zorgen er voor dat je efficiënter kunt werken. Daarnaast kun je ons beschouwen als een business partner en collega. Wij geven je graag advies en denken met je mee. Wij willen samen met jou een succes behalen! Tot slot is ICT netwerkbeheer simpelweg een tijdrovende klus. Zonde, want jij bent hoogstwaarschijnlijk veel te druk met andere werkzaamheden. Door iedereen te laten doen waar hij of zij goed is in, creëren we een heuse win-winsituatie en besparen we tijd en geld.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Contacteer ons over uitbesteden ICT netwerkbeheer

Wil je weten waar BlueSquad je verder mee kan helpen? Of wil je direct beginnen met het uitbesteden ICT netwerkbeheer? Neem dan contact met ons op via de website, e-mail of telefoon. Op onze website kun je meer informatie vinden over de overige diensten die wij uitvoeren. Zo zijn wij tevens gespecialiseerd in (online) branding en communicatie. Onze BlueStudio zit boordevol met creatieve ideeën. Zo nemen wij jouw social media accounts en website graag onder handen. Zo ben je zowel voor- als achter de schermen weer volledig up-to-date.

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.