ICT

Hardware

Een laptop, computer, tablet en randapparatuur. Afhankelijk van de werkzaamheden zoeken wij de beste opties uit. Van een tweede scherm tot een ergonomische muis. Het zijn de details die het verschil maken.

Softwarelicenties

BlueSquad verzorgt de aanschaf, registratie en upgrades van softwarelicenties. Dat doen wij voor virusscanners, Microsoft, Office, Azure en andere Clouddiensten. Zo ben je altijd up-to-date! Dat is samen denken, samen doen en samen groeien.

Infrastructuur

Hardware op orde? Samen werken aan een beter en veiliger IT. Dat doen wij door data veilig te houden, IT simpel te laten zijn en het beheer goed in te richten. Ook bepalen wij samen wat belangrijk is zodat wij het IT-verschil voor jou kunnen maken.

Connectivity/IoT

Hardware

Wij brengen IT van de straat naar uw scherm en dat begint in de meterkast. De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt een stabiel, betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten, bezoekers en IoT. Onze service maakt het comfortabel gebruik te maken van het internet, onze werkplek en software.

Alles in harmonie met de WiFi

Een betrouwbare infrastructuur van Zakelijk internet, IT-kabels, WiFi-access-points en netwerk hardware is de basis. Wij hebben voor elke branche en omvang een oplossing. Hier werken wij samen met gebruikers, bedrijven en zelfs de Europese Unie. Zo houden wij niet alleen onze oplossingen sluitend aan de behoefte van het bedrijf, maar ook sluitend aan wet- en regelgeving.

Magic Software

BlueSquad is officieel reseller van Magic Software, een wereldwijde leverancier van eigen softwareoplossingen voor de ontwikkeling van applicaties en integratie van bedrijfsprocessen en gerelateerde professionele diensten, en een leverancier van een verscheidenheid aan professionele IT-diensten

Adaptatie van nieuwe technologieën betekent de mogelijkheid tot het verbeteren van de productiekracht en kwaliteit. BlueSquad staat graag naast haar klant om mee te kijken welke nieuwe technologieën daadwerkelijk het verschil maken. Denk aan de volgende oplossingen: CRM , Facturatie, Mail, Dossiers, Medewerkers app, Activiteiten Wij houden vervolgens in de gaten of programma’s goed blijven werken of uitgebreid of geupdate moeten worden en bieden 24/7 support voor hardware en software.

  • Conversion Rate - 90%
  • Return Users - 77%
  • Social Following - 85%

Jaar ervaring

Leading bedrijven

Miljoen gebruikers

Landen

Projecten

Flexibel advies en begeleiding

Ervaren adviseurs en projectmanagers brengen elk plan tot uitvoering. Van softwareontwikkeling tot het bouwen van websites en leveren van nieuwe werkplekken.

 

Projecten

ICT Bekabeling NS-Stations, Intro pauze kortingspas, Retail mobiele kassa, Salaris Systeem, Realisatie Smart City, Integratie IoT, Consumer Digital Tech, Tech Solution Payrolling.

Adviseur

ICT Management, Bedrijfsadvies TechOps, ICT Strategie, Budgettering ICT, Business Gen modellering, Inkooptrajecten RFI-RFP, AVG/GDPR Compliance, Ondersteunen ICT audits.