ICT uitbesteden

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

De voordelen van ICT uitbesteden

ICT beheer uitbesteden aan BlueSquad

ICT beheer uitbesteden aan BlueSquad is alsof je met een nieuwe, enthousiaste collega aan de slag gaat. Wij zitten boordevol ideeën en delen deze graag met je me. Zo kijken we niet alleen naar de ICT, maar ook naar de hardware en de licenties van je software. Daarnaast treden we op als servicepartner, kunnen we automatiseringsprojecten voor je uitvoeren en geven we je een onafhankelijk en vakkundig advies. Tot slot hebben wij een eigen BlueStudio. De BlueStudio bestaat uit een team met (online) marketing en communicatie specialisten die onder andere je website onder handen kunnen nemen.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Meer informatie over beheer ICT uitbesteden

Meer informatie over beheer ICT uitbesteden aan BlueSquad vind je op onze website. Maak kennis met het team van BlueSquad en BlueStudio en lees meer over wat wij voor je kunnen betekenen. Daarnaast lees je online meer over onze ervaringen en de bedrijven waar wij al mee hebben samengewerkt. Mocht je een vraag hebben of in contact met ons willen komen, bel of e-mail ons dan. Je kunt het team van BlueSquad ook bereiken via de “support-botton” op onze website. Volg ons direct via social media als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze updates.

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.