IT beheer uitbesteden

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

Interesse in IT beheer uitbesteden?

Uitbesteden IT beheer en meer

Uitbesteden IT beheer is slechts één van de taken die BlueSquad voor jou kan uitvoeren. Zo geven we je graag advies of kunnen we optreden als servicepartner. Daarnaast kunnen we automatiseringsprojecten voor je opstarten en direct je website en online presentatie onder handen nemen. Zo bestaan wij uit een enthousiast team professionals die tevens de BlueStudio hebben opgericht. De BlueStudio richt zich volledig op marketing en communicatie. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw website goed werkt, maar er ook tussenuit springt in de massa. Daarnaast brainstormen we graag over allerlei andere relevante onderwerpen die helpen om jouw online zichtbaarheid te verbeteren.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Direct IT beheer laten uitbesteden?

Wil je direct IT beheer laten uitbesteden door BlueSquad? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Je bereikt het enthousiaste team van BlueSquad via ons telefoonnummer, e-mailadres of de “support-knop” op onze website. Uiteraard kun je ook de tijd nemen om onze website in alle rust te bekijken. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen en met welke bedrijven wij reeds een – zeer succesvolle – samenwerking zijn aangegaan. Ben je enthousiast geworden? Dan hopen we je gauw te begroeten bij BlueSquad.

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.