IT hardware leveranciers

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

De IT hardware leveranciers van BlueSquad denken met je mee

Leverancier IT en hardware die voor jou klaar staat

Als leverancier IT en hardware staan we altijd voor je klaar. Wij werken zowel on remote als bij jou op locatie. Daarnaast kunnen wij optreden als business partner. Schakel onze experts in als je managementondersteuning nodig hebt, een automatiseringsproject wilt opzetten of behoefte hebt aan een servicepartner. Onze Blue Studio kan eventueel direct jouw (online) visibiliteit onder de loep nemen. Met behulp van branding en marketing zetten we jouw bedrijf op de kaart. Door alles onder één dak aan te bieden, kun je BlueSquad gerust jouw ideale partner in IT, hardware en alles wat daar bij komt kijken noemen.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Vandaag nog onze IT en hardware leveranciers inschakelen?

Heb je behoefte aan ondersteuning bij jouw (online) activiteiten? En wil je vandaag nog onze IT en hardware leveranciers inschakelen? Neem dan direct contact op met het team van BlueSquad. Je kunt ons bereiken via de “support-knop”, e-mail of telefoon. Daarnaast stelt ons Blue Team zich voor op de website en kun je online meer lezen over onze diensten en werkwijze. Neem de tijd om dit door te lezen en ontdek waar wij jou mee kunnen helpen. Wij hopen je gauw te begroeten bij BlueSquad.

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.