De Moderne werkplek van BlueSquad altijd online

Met de moderne werkplek van BlueSquad ben je altijd online en voorzien van ondersteuning door onze helpdesk. Het maakt ons dan niet uit of je thuis werkt of op kantoor. Bij BlueSquad zit je goed voor hardware, software en beschikbaarheid.

De moderne werkplek van BlueSquad omvat alles wat nodig is om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen doen. Dat begint met een computer, beeldscherm en een muis met een toetsenbord. Daarnaast heb je waarschijnlijk software nodig als email, productiesoftware en misschien wel hele specifieke software wat jou zo uniek maakt. BlueSquad helpt je niet alleen met de beschikbaarheid van ICT, maar wij denken ook graag mee zodat BlueSquad ondersteunend is in jouw succes!


Service en helpdesk van BlueSquad

KANTOOR HARDWARE

ONLY EMAIL

MODERNE WERKPLEK

PRESENTATIES


Wat doet BlueSquad nog meer?

wireless smart city
WiFi en Infrastructuur

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers. Op kantoor of outdoor WiFi, BlueSquad brengt u samen.

zakelijk internet
Zakelijk
Internet

BlueSquad maakt snel internet bereikbaar. Zo is voldoende bandbreedte vanzelfsprekend en zijn wij het aanspreekpunt voor al uw internetdiensten. Kwaliteit door bereikbaarheid.

projecten en advies
Advies en
projecten

Ervaren adviseurs en projectmanagers brengen elk plan tot uitvoering. Software ontwikkeling, hardware LifeCycle en websites bouwen. BlueSquad levert meerwaarde.

Service en de helpdesk

Met de moderne werkplek van BlueSquad ben je altijd online. Daarnaast heeft BlueSquad een goede helpdesk met 24/7 beschikbaarheid. Zo zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en bieden wij snelle hulp. Op al onze producten is een Service Level Agreement (SLA) van toepassing. Dit zorgt ervoor dat onze service niet alleen betrouwbaar, maar ook transparant is.

WordPress Lightbox Plugin

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH