Moderne werkplek

Moderne werkplek

De moderne werkplek van BlueSquad omvat alles wat nodig is om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen doen. Dat begint met een computer met beeldscherm en een muis met een toetsenbord. Daarnaast heb je software nodig als email, proces of productiesoftware en misschien wel hele specifieke software voor designers, accountants, bouwers, etc..

Daarnaast heeft BlueSquad een centraal klantenbeheer waar licenties en gebruikersgegeven wordt beheerd waardoor maar één overzichtelijk en transparant factuur mogelijk is. Zo is onze klant niet alleen digitaal goed ingericht, maar brengen wij ook administratief ondersteuning.

Uw moderne werkplek goed geregeld

Kantoor hardware

Betrouwbare hardware oplossingen voor elke prijs. Inclusief installatie en levering op locatie door een engineer.

Only mail

Op alle apparaten beschikbaar zijn. Van je laptop tot je mobiele telefoon. De email is altijd beschikbaar.

Moderne werkplek

Email op 5 apparaten, Digitaal samenwerken, Documenten bewerken, Online backup van data
#1 Werkplek beveiliging.

Presentaties

Een videokanaal voor promoties op kantoor. Of gewoon een slim whiteboard in de vergaderruimte.

Onze service

BlueSquad heeft een goede helpdesk met 24/7 beschikbaarheid. Zo zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en bieden wij snelle hulp. Op al onze producten is een Service Level Agreement (SLA) van toepassing. Dit zorgt ervoor dat onze service niet alleen betrouwbaar, maar ook transparant is.

Software

Heb jij als klant ook software van een derde in gebruik? BlueSquad neemt ook deze in beheer?
Met App-Virtualisatie van BlueSquad breng je elke software naar de Cloud als dat de bedrijfsvoering ondersteund.

Werk slimmer met de moderne werkplek van BlueSquad

Slider

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Invertariseren

Wat zijn de wensen van de moderne werkplek? Met de huidige technologische ontwikkelingen wordt effectief en efficiënt werken ondersteund. Een goede inventarisatie kan de basis zijn van financiële winst en productieve meerwaarde.

2

Inrichten

Als de wensen, kansen en mogelijkheden zijn besloten hebben wij de mensen om dit zonder al te veel last in te richten. Natuurlijk doen wij dit samen, maar doen wij er alles aan de ervaringen met BlueSquad vertrouwd en goed te starten.

3

Starten

Nadat wij de moderne werkplek hebben ingericht en overgedragen begint de ervaring met BlueSquad pas echt. Wij zijn namelijk 24*7 bereikbaar via ons portaal en vinden het belangrijk persoonlijk contact te onderhouden.

4

Genieten

Omdat wij het belangrijk vinden dat de moderne werkplekken van BlueSquad betrouwbaar zijn monitoren wij technisch de werkplekken. Dat is wel zo professioneel, maar laat de gebruiker ook genieten van uitstekende service.

Wat heeft BlueSquad nog meer te bieden

null

Bedrijfssoftware

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers. Op kantoor of outdoor WiFi, BlueSquad brengt u samen.

Meer informatie

wireless smart city

WiFi en infrastructuur

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers. Op kantoor of outdoor WiFi, BlueSquad brengt u samen.

Meer informatie

zakelijk internet

Zakelijke internet

BlueSquad maakt snel internet bereikbaar. Zo is voldoende bandbreedte vanzelfsprekend en zijn wij het aanspreekpunt voor al uw internetdiensten. Kwaliteit door bereikbaarheid.

Meer informatie

projecten en advies

Advies en projecten

Ervaren adviseurs en projectmanagers brengen elk plan tot uitvoering. Software ontwikkeling, hardware LifeCycle en websites bouwen. BlueSquad levert meerwaarde.

Meer informatie

Groei, persoonlijk en digitaliseer met BlueSquad

Een slimme zet, de moderne werkplek van BlueSquad

Slider

Moderne werkplek van BlueSquad

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen dan graag met je in contact. Natuurlijk is deze kennismaking vrijblijvend en verplichten wij elkaar tot niks. Wel zo eerlijk!

Wij zijn bereikbaar op ons algemeen nummer +31 (0)314 820 223 of info@bluesquad.nl. Maar je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan snel contact met je op!    WordPress Lightbox Plugin

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH