Netwerkbeheer uitbesteden

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

Netwerkbeheer uitbesteden aan BlueSquad

De voordelen van netwerkbeheerder uitbesteden

De netwerkbeheerder uitbesteden aan BlueSquad kent diverse voordelen. Zo hebben wij een uitgebreide kennis en ervaring. Wij kunnen het signaal van jouw netwerk optimaliseren, beveiligen en beheren. We gaan hierbij snel en vakkundig te werk zodat je geen last hebt van onze werkzaamheden. Het uitvoeren van ons werk kan vanuit onze locatie, maar ook door langs te komen bij jouw bedrijf. Als we langskomen kunnen we – indien gewenst – direct je hardware en software een upgrade geven. Met een paar kleine aanpassingen maken we jouw netwerk en apparaten razendsnel en stabiel.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Contacteer ons over uitbesteden netwerkbeheerder

Op onze website lees je meer over wat BlueSquad voor jouw bedrijf kan betekenen. Lees bijvoorbeeld meer over de BlueStudio. De BlueStudio is een onderdeel van BlueSquad en richt zich volledig op online branding en communicatie. Daarnaast vind je op onze website meer informatie over de merken en bedrijven die wij reeds vooruit hebben geholpen met onze skills. Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken met ons team? Neem dan gerust contact op met BlueSquad. Je bereikt ons via de support-knop op de website, de e-mail of ons telefoonnummer.

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.