Slimme IT
oplossingen.

Elk bedrijf heeft dromen en doelen.
Wij kijken samen hoe wij met onze IT diensten
jouw dromen kunnen ondersteunen.

Dit zeggen onze klanten

Alwin Bloem

“Het is zeer fijn een partner naast je te hebben die met je meedenkt en je sterker maakt in je strategie naar groei door slim in te zetten op techniek.”
Temp Europe

Joost Siebers

“Ik kan altijd op BlueSquad rekenen wanneer ik ze nodig heb. Daarnaast denken ze mee in de mogelijkheden van morgen en mijn behoefte het werk slimmer te doen.”
Siebers Aannemersbedrijf

De moderne werkplek van BlueSquad omvat alles wat nodig is om de dagelijkse werkzaamheden met succes te kunnen doen.

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers.

Ervaren adviseurs en projectmanagers brengen elk plan tot uitvoering. Van software ontwikkeling tot het bouwen van websites.

Bekijk mogelijkheden

Digitaliseren

Samen vooruit met techniek.

Adaptatie van nieuwe technologie├źn betekent de mogelijkheid tot het verbeteren van de productiekracht en kwaliteit. BlueSquad staat graag naast haar klant om mee te kijken welke nieuwe technologie├źn daadwerkelijk het verschil maken.

Maatwerk

Elk organisatie is uniek.

Met de kennis en ervaring bij BlueSquad haal je een partner in huis die graag meedenkt hoe jij nog slimmer kunt werken. Daar hoort een stukje maatwerk bij waar voor ons de leukste uitdaging in zit. Zo maken wij van computers toch iets persoonlijks.

Kennismaken

Spreek je dromen uit.

Wij vinden altijd aansluiting. Laten we de mogelijkheden en opties bespreken. Gewoon als partners.