Microsoft 365

Office 365 is een pakket met alle vertrouwde Microsoft Office programma’s. Applicaties als Word, Excel en Outlook die op maat inzetbaar zijn voor elke organisatie.

Magic

Magic Software is een wereldwijde leverancier van eigen softwareoplossingen voor de ontwikkeling van applicaties en integratie van bedrijfsprocessen en gerelateerde professionele diensten, en een leverancier van een verscheidenheid aan professionele IT-diensten.

Promis

Een relatiebeheersysteem om alle klantgegevens te monitoren en te managen. Een workflow managementsysteem, om ervoor te zorgen dat alle activiteiten automatisch bij de juiste medewerkers terechtkomen en een dossiersysteem waarbij alle documenten, handelingen, gemaakte afspraken en overige klantinformatie centraal opgeslagen worden en gemonitord kan worden.

CRM, Workflow management, Dossierbeheer, Documentarchivering, Facturering, Business Process Services Connectiviteit, Mobiele applicaties, Managementinformatie

Autodesk

Autodesk is wereldwijd toonaangevend op het gebied van ontwerpen en productietechnologie. Met expertise op het gebied van architectuur, engineering, bouw, ontwerp, productie en entertainment helpen ze innovators bij het oplossen van prangende hedendaagse uitdagingen..

ESET

Een uitgebreid scala van antivirusbescherming, IT-security producten en oplossingen.

www.eset.com

Awingu

Veilig toegang tot je applicaties en desktop, zowel online als lokaal. Overal toegankelijk via je browser op elke apparaat.