Flexibel advies en begeleiding.

Een team van opgeleide en gemotiveerde adviseurs staan onze klanten graag bij tijdens projecten en bij bedrijfsplannen. Van implementatietrajecten nieuwe software pakketten tot marktonderzoek door een RFI (Request for Information) of RFP (Request for Proposal) uit te voeren, BlueSquad begrijpt wat belangrijk is.

Projecten

ICT Bekabeling NS-Stations, Intro pauze kortingspas, Retail mobiele kassa, Salaris Systeem, Realisatie Smart City, Integratie IoT.

Adviseur

ICT Management, Bedrijfsadvies TechOps, ICT Strategie, Budgettering ICT, Business Gen modellering, Inkooptrajecten RFI/RFP.

Consultants

Consumer Digital Tech, ICT Business Consultant, AVG/ GDPR Compliance, Tech Solution Payrolling, Integration Controller, Ondersteunen ICT audits.

Hoe wij het doen?

Stap 1

Kennismaken

Voor het resultaat is het belangrijk dat wij goed begrijpen wat het doel is. Naast dat wij graag dat doel eigen maken denken wij ook graag mee dit nog scherper te krijgen. Zo staan wij niet alleen bij in de realisatie, maar ook in het resultaat.

Stap 2

Uitwerken

De uitwerking doen wij samen. Het is namelijk in ieders belang dat doelen kunnen worden bijgesteld als daarom wordt gevraagd. Wij staan namelijk voor Samen Denken, Samen Doen, Samen Groeien. Wel zo eerlijk en transparant!

Stap 3

Leveren

Tijdens de kennismaking zijn er doelen gesteld en is er een plan gemaakt deze te realiseren. Tijdens de uitwerking is er samengewerkt en zijn er beslissingen genomen. Nu is het tijd voor de levering en natuurlijk de nazorg die nodig is.

Stap 4

Evalueren

Gedurende een project of advies wordt er intensief samengewerkt en worden doelen gerealiseerd. Naast dat wij natuurlijk de doelen willen evalueren zijn wij ook bijzonder gei╠łnteresseerd hoe de samenwerking met BlueSquad is ervaren.

Alle diensten

De moderne werkplek van BlueSquad omvat alles wat nodig is om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen doen.

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers.

Ervaren adviseurs en projectmanagers brengen elk plan tot uitvoering. Van software ontwikkeling tot het bouwen van websites.
Koffie?

Mogelijkheden bespreken wij samen

Een persoonlijk en vrijblijvend gesprek geeft duidelijkheid in de opties en mogelijkheden. Laten we een bakkie doen.