Kwartaal update

Het tweede kwartaal zit er al weer op en wat zijn we trots op het resultaat! BlueSquad is dit kwartaal ontzettend gegroeid. In een vogelvlucht de hoogtepunten:

Het meeste trots zijn wij op onze nieuwe collega’s.

  • Marketing:Maru en Amy hebben in juni hun stage op de afdeling Marketing kunnen voltooien en hebben voor deze periode beide een 10 behaald. Niet alleen wisten ze op een goede manier hun schoolopdrachten tijdig af te hebben, ze hebben daadwerkelijk mee mogen werken aan het succes van onze marketing. Onder andere een BlueTube kanaal is ingericht en ook hebben ze diverse campagnes ondersteund. TROTS!

  • IT-Beheer:Amjad is als service engineer afgestudeerd aan het MBO en heeft hiervoor bij BlueSquad een half jaar op onze helpdesk stagelopen. Ook hij heeft niet alleen zijn schoolopdrachten goed doorlopen en al zijn examens behaald, hij heeft daadwerkelijk bijgedragen aan de migratie van een van onze klanten naar een nieuwe Cloud werkplek. Super goed gedaan Amjad.

  • Software engineering:Rowanne studeert en werkt tegelijkertijd en is bij BlueSquad begonnen als softwareontwikkelaar. Rowanne is een echte teamplayer en past daarom binnen onze kernwaardes. Dan is het extra leuk voor ons om haar te laten groeien en kansen te geven. Ze doet het al geweldig.

Sportbedrijf Doetinchem kiest voor BlueSquad.

Sinds 1 januari 2021 gaat sportcentrum Rozengaarde samen met Sportservice Doetinchem en de binnensport accommodaties verder als Sportbedrijf Doetinchem. Om het Sportbedrijf technisch te laten groeien is gezocht naar een passende IT-partner waar een persoonlijke benadering op de samenwerking centraal staat. Dit is gevonden bij BlueSquad en zijn wij enorm trots op dit vertrouwen. Wij werken dan ook hard om onze samenwerking als collega’s te ontvangen en kijken uit naar onze gezamenlijke successen.

Ook in 2021 werkt BlueSquad mee aan de connectiviteit op NS Stations

BlueSquad heeft haar projectsamenwerking met de NS mogen verlengen tot na 2021. Dat betekent dat wij ook in dit jaar ons bezighouden met het vernieuwen van internetverbindingen voor diverse retailers op onze stations door heel Nederland.

Machinefabriek Eijmers nu eindelijk goede WiFi

 

Machinefabriek Eijmers. Een familiebedrijf sinds 1925 met aan het roer de vierde generatie, Wim. “Onze machines bewerken o.a. stalen onderdelen, die verstoren normaal gesproken de WiFi verbinding. Werken aan tekeningen bij de machines was onmogelijk, laat staan vanuit thuis. Nu werken wij dankzij BlueSquad in de Cloud en hebben we in elk hoekje van de fabriekshal supersnelle WiFi!”

 

Wat is er nog meer gebeurd bij BlueSquad?

  • Meer dan 30 nieuwe WiFi systemen geleverd
  • Meer dan 20 nieuwe werkstations klaar gemaakt
  • Bijna 10 nieuwe klanten maken nu ook gebruik van onze diensten
  • Onze eigen BlueSquad Cloud vernieuwd
  • Bijna 10.000 mensen bereikt via onze social media

 

De vooruitzichten voor het derde kwartaal zijn veel belovend. BlueSquad blijft groeien en de ondernemers durven een beetje bij beetje steeds meer. Samen denken, samen doen, samen groeien!