FIELD | SERVICE ENGINEER

WIJ ZOEKEN EEN FIELD SERVICE ENGINEER

Ben jij helemaal gek van IT en heb je een goede basiskennis van werkplekbeheer, infrastructuur en programmeren? Groei jij met ons mee? Vind je het daarnaast leuk om klanten te helpen met technische vragen en denk je graag mee over nieuwe ontwikkelingen? Ga dan aan de gang als Service Engineer bij Bluesquad!

WAT GA JE DOEN?

Wij zijn op zoek naar een Support Engineer die allround technische ondersteuning gaat bieden aan gebruikers van de cloud-oplossing. Naast het beantwoorden van uiteenlopende vragen en het bieden van ondersteuning houd jij je ook bezig met:

Applicatie beheer klant domein;
Testen van nieuwe releases;
Domein inrichting nieuwe klanten;
Beheren van het platform.

Omdat wij een ICT service partner voor het MKB in de regio Oost-Nederland zijn is er dagelijks persoonlijk contact met de klant. Dat maakt dat je samen met ons echt een verschil maakt!

WAT BIEDEN WIJ?

Een marktconform salaris;
Mobiliteitsvergoeding;
Opleiding en training;
Informele werkomgeving;
Groeimogelijkheden in de regio;
Informeer eens wat we nog meer bieden.

WAT VRAGEN WIJ?

Minimaal afgeronde mbo-opleiding; Je beschikt over IT skills en hebt kennis van Cloud, netwerken en beheer (Windows, MCSA(E), CCNA, ITIL); Je bent serieus en geniet graag op een professionele manier veel vrijheid; Je kunt goed met klanten en bent graag behulpzaam; Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift; Je hebt een rijbewijs.

SOLLICITEREN? Als SERVICE ENGINEER?

Ben jij op zoek naar een leuke, informele werkplek waar je in alle vrijheid en in een leuk team klanten verder helpt? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! info@bluesquad.nl

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WordPress Lightbox Plugin

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH