Social media marketing uitbesteden

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

Social media marketing uitbesteden aan een professional

Uitbesteden social media marketing aan BlueSquad

Het uitbesteden social media marketing aan BlueSquad is de manier om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Ons team van de BlueStudio is gespecialiseerd in online marketing en communicatie. Wij weten jouw social media accounts en – indien gewenst – website op de kaart te zetten. Daarnaast hebben wij allerlei andere tips en tricks waarmee je je kunt onderscheiden én je bedrijf een upgrade kunt geven. Laat ons team bijvoorbeeld direct naar je hardware, software en netwerk kijken. Zo kun je sneller, efficiënter en slimmer werken op alle gebieden.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Vandaag beginnen met uitbesteden social marketing?

Wil je vandaag nog beginnen met het uitbesteden social marketing? Neem dan contact met BlueSquad op via de website, e-mail of telefoon. Wij staan je graag te woord en vertellen je meer over de mogelijkheden. Uiteraard kun je ook online alvast kennis maken met ons team, onze werkwijze en de bedrijven waar wij mee hebben samengewerkt. Wie weet laat je je wel inspireren door de websites en campagnes die we hebben uitgevoerd voor de bedrijven die je voor gingen! We hopen je gauw te begroeten bij BlueSquad en de BlueStudio voor een social media marketing campagne op maat.

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.