act smart, think digital, bring value

#1 TECH UIT DE REGIO – innovatie voor iedereen

TECH UIT DE REGIO

Er zijn veel mooie bedrijven gevestigd in Oost-Nederland en dit worden er in de toekomst alleen maar meer. Mogelijkheden naar de grens en Europees internationaal handelen zijn grote mogelijkheden. Daarnaast is het ondernemersklimaat uiterst aantrekkelijk voor goede diensten.

Wij willen en kunnen niet voorbijgaan aan goede ondernemers en zien mogelijkheden deze bloeiende regio te ondersteunen nog groter te worden.

Mickel Voois, Algemeen Directeur

Nieuwe ICT ontwikkelingen voor iedereen!

Technologie gaat bijzonder snel. Internet of Things (IOT), mobiel kantoor, app’s en andere toepassingen maken ICT bijzonder belangrijk voor groei. Producten en werkprocessen zijn steeds vaker verbonden met het internet en zelfs social media is van belang voor uw bedrijf. BlueSquad kan u ondersteunen in het digitaal maken van uw werkprocessen, rapporteren van realtime resultaten en vele andere oplossingen.

Digitaal veilig?

Digitaal werken brengt veel mogelijkheden voor u, uw klanten via een portaal of uw medewerkers om altijd en overal samen te werken. Het is dan bijzonder belangrijk dat uw werkplekken en applicaties goed zijn beveiligd en dat de data van uw klant altijd veilig bereikbaar is. BlueSquad helpt naast uw systeem veilig te houden ook uw mensen zodat iedereen zich bewust is van de veilige mogelijkheden die nieuwe ICT ontwikkelingen bieden.

Hoe doen wij dat?

Wij vragen niet om een dikke business case of uitgebreide plannen. Wij gaan gewoon met u aan de slag om u beter te leren kennen. Niet alleen wat nu nodig is, maar juist waar wij kunnen helpen in uw groeipotentie. Zo zetten we samen kleine stapjes. Hierdoor wordt het voor u en uw medewerkers begrijpbaar dat slimme apps en digitaal samenwerken meer biedt dan alleen een beeldscherm.


Contact

Heb je vragen over digitaal veilig, moderne werkplekken of slimme apps? Stuur dan een email naar info@bluesquad.nl.


WordPress Lightbox Plugin

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH