WiFi en Infrastructuur

WiFi & Infrastructuur van BlueSquad

Tevreden gebruikers van onze Moderne werkplekken en andere ICT diensten is natuurlijk waar wij het voor doen. Een betrouwbare infrastructuur van Zakelijk internet, IT-kabels, WiFi-access-points en netwerk hardware is dan in veel gevallen de basis. BlueSquad heeft voor elke branche en omvang een oplossing. Zo heeft iedereen de mogelijkheid de ongekende mogelijkheden te ervaren van stabiel en betrouwbaar internet en WiFi.

Verbinding met het netwerk voor alle apparaten en gebruikers

Kantoor WiFi

Stabiele en veilige WiFi voor de moderne werkplek en andere apparaten. Ook WiFi voor uw gasten goed geregeld met BlueSquad!

Openbaar WiFi4EU

In samenwerking met de Europese Unie werken wij voor gemeentes om één netwerk door heel Europa te beheren. Onbegrensd, beheerd en veilig WiFi!

Internet of Things

BlueSquad sluit slimme apparaten en sensoren aan op het WiFi-netwerk. Zo werkt onze IT voor de gebruiker. Teamwork 2.0 met BlueSquad IT!

Beveiligd online

BlueSquad is compliant aan wet- en regelgeving en beveiligd data en gebruiker met geavanceerde software oplossingen en beheerd deze actief.

Onze service

BlueSquad heeft een goede helpdesk met 24/7 beschikbaarheid. Zo zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en bieden wij snelle hulp. Op al onze producten is een Service Level Agreement (SLA) van toepassing. Dit zorgt ervoor dat onze service niet alleen betrouwbaar, maar ook transparant is.

Software

Heb jij als klant ook software van een derde in gebruik? BlueSquad neemt ook deze in beheer?
Met App-Virtualisatie van BlueSquad breng je elke software naar de Cloud als dat de bedrijfsvoering ondersteund.

Betrouwbaar en veilig gebruik maken van het netwerk,

met de infra van BlueSquad.

Slider

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Inventariseer

Wij staan voor betrouwbaarheid en persoonlijk digitale ondersteuning van uw Infrastructuur en WiFi. Dan is het belangrijk te weten wat de infrastructuur moet ondersteunen en hoe er gebruik gemaakt gaat worden van WiFi.

2

Administreer

Om de veiligheid van de infrastructuur te borgen en gebruikers te connecteren houden wij een register bij en kennen wij rechten toe. Onze systemadministrators kijken erop toe dat onze infrastructuur niet beperkt, maar juist ondersteund.

3

Installeer

Wanneer wij een netwerk overnemen zullen wij administratief het beheer activeren. Als een nieuwe infrastructuur of WiFi wenselijk is plannen wij deze werkzaamheden samen. Zo werken wij al voor gebruik goed samen, wel zo fijn!

4

Genieten

Omdat wij het belangrijk vinden dat de IT Infrastructuur van BlueSquad betrouwbaar is monitoren wij continue de veiligheid en technische staat. Zo voorkomen wij uitval van de infrastructuur en uw werkplekken.

Wat heeft BlueSquad nog meer te bieden

moderne werkplek

Moderne werkplek

Altijd beschikbaar en door het serviceteam voorzien van betrouwbaar support. Van hardware tot software, de werkplek altijd in orde met de moderne werkplek van BlueSquad.

Meer informatie

null

Bedrijfssoftware

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers. Op kantoor of outdoor WiFi, BlueSquad brengt u samen

Meer informatie

zakelijk internet

Zakelijke internet

BlueSquad maakt snel internet bereikbaar. Zo is voldoende bandbreedte vanzelfsprekend en zijn wij het aanspreekpunt voor al uw internetdiensten. Kwaliteit door bereikbaarheid.

Meer informatie

projecten en advies

Advies en projecten

Ervaren adviseurs en projectmanagers brengen elk plan tot uitvoering. Software ontwikkeling, hardware LifeCycle en websites bouwen. BlueSquad levert meerwaarde.

Meer informatie

Groei, persoonlijk en digitaliseer met BlueSquad

Een slimme zet, de moderne werkplek van BlueSquad

Slider

WiFi en Infrastructuur van BlueSquad

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen dan graag met je in contact. Natuurlijk is deze kennismaking vrijblijvend en verplichten wij elkaar tot niks. Wel zo eerlijk!

Wij zijn bereikbaar op ons algemeen nummer +31 (0)314 820 223 of info@bluesquad.nl. Maar je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan snel contact met je op!    WordPress Lightbox Plugin

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH