Zakelijk Internet

Zakelijk internet

Technologische ontwikkelingen bieden nieuwe kansen op de markt. Deze ontwikkelingen vragen veelal om verbinding met het internet. Uit onderzoek van Gartner blijkt zelfs dat binnen een paar jaar de behoefte aan internetsnelheid met meer dan 5 keer toeneemt. BlueSquad denkt hierin mee en brengt de laatste ontwikkelingen naar haar klanten. Dit doen wij provider-onafhankelijk waardoor wij altijd de beste prijs kwaliteit verhouding kunnen leveren.

Onbegrensd digitaal

Met internet van BlueSquad haal je onbegrensd connectiviteit digitalisering in huis of op kantoor. Dit zorgt ervoor dat jij overal in huis of op kantoor wifi kan gebruiken. Loop je toch tegen problemen aan, dan staan wij altijd klaar om te helpen. Zo is digitalisering wel heel dichtbij de toekomst.
Ben jij er klaar voor? Bekijk nu of jij in aanmerking komt voor zakelijk internet van BlueSquad en doe de postcode check!

Onze service

BlueSquad heeft een goede helpdesk met 24/7 beschikbaarheid. Zo zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en bieden wij snelle hulp. Op al onze producten is een Service Level Agreement (SLA) van toepassing. Dit zorgt ervoor dat onze service niet alleen betrouwbaar, maar ook transparant is.

Software

Heb jij als klant ook software van een derde in gebruik? BlueSquad neemt ook deze in beheer?
Met App-Virtualisatie van BlueSquad breng je elke software naar de Cloud als dat de bedrijfsvoering ondersteund.

Via BlueSquad snel internet voor thuis en op kantoor.

Slider

Hoe gaat het in zijn werk?

1

Beschikbaarheid

Op onze site is te vinden of de postcode van het kantoor al voorzien kan worden van de snelheid van het licht. Als de postcode nog niet beschikbaar is, stuur ons dan een bericht en wij zoeken uit wat wel BlueSquad wel kan leveren.

2

Aanvraag

Van aanvraag tot levering voelen wij ons betrokken. Zo houden wij contact met de mensen in het datacenter, de provider, maar ook coördineren wij de installatie in het kantoor. Daarnaast testen wij ook of de aanvraag juist is verwerkt.

3

Activering

Zodra de nieuwe internet lijn is opgeleverd moet deze worden geactiveerd. Vaak komt er dan een monteur die de lijn doormeet en doorgeeft aan BlueSquad dat internet kan worden geactiveerd. Zo zijn wij zeker van een goede levering.

4

Onbegrensd

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe internet verbinding is er een kabel of WiFi nodig naar de computer, printer of andere randapparatuur. BlueSquad WiFi en IT-Infrastructuur diensten sluiten hier naadloos op aan! Alles onder 1 dak!

Wat heeft BlueSquad nog meer te bieden

moderne werkplek

Moderne werkplek

Altijd beschikbaar en door het serviceteam voorzien van betrouwbaar support. Van hardware tot software, de werkplek altijd in orde met de moderne werkplek van BlueSquad.

Meer informatie

null

Bedrijfssoftware

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers. Op kantoor of outdoor WiFi, BlueSquad brengt u samen.

Meer informatie

wireless smart city

WiFi en infrastructuur

De IT-Infrastructuur van BlueSquad brengt betrouwbaar en veilig internet voor de werkplek, mobiele apparaten en bezoekers. Op kantoor of outdoor WiFi, BlueSquad brengt u samen.

Meer informatie

projecten en advies

Advies en projecten

Ervaren adviseurs en projectmanagers brengen elk plan tot uitvoering. Software ontwikkeling, hardware LifeCycle en websites bouwen. BlueSquad levert meerwaarde.

Meer informatie

Groei, persoonlijk en digitaliseer met BlueSquad

Een slimme zet, de moderne werkplek van BlueSquad

Slider

Zakelijk Internet via BlueSquad

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen dan graag met je in contact. Natuurlijk is deze kennismaking vrijblijvend en verplichten wij elkaar tot niks. Wel zo eerlijk!

Wij zijn bereikbaar op ons algemeen nummer +31 (0)314 820 223 of info@bluesquad.nl. Maar je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan snel contact met je op!    WordPress Lightbox Plugin

    START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH