Zakelijk wifi netwerk aanleggen

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

Zakelijk wifi netwerk aanleggen: klus die je beter kunt uitbesteden

Aanleggen zakelijk wifi netwerk en meer

Het aanleggen zakelijk wifi netwerk is slechts een van de dingen waar BlueSquad je mee kan helpen. Zo is het belangrijk om je soft- en hardware eens te laten checken door een professional. Misschien kun je efficiënter werken met een tweede beeldscherm of is een ergonomische muis onmisbaar voor jou en je collega’s. Qua software zijn er altijd een aantal updates die moeten worden uitgevoerd en licenties die gecontroleerd moeten worden. Wij hebben verstand van zaken en zorgen er graag voor dat jij alles uit je werkdag kunt halen. Wij kunnen je bovendien adviseren over tientallen andere onderwerpen zoals automatisering en je online zichtbaarheid.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Stel je vraag over zakelijk wifi aanleggen

Heb je een vraag over zakelijk wifi aanleggen? Of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons dan via de “support-knop”, stuur ons een e-mail of bel met ons. Het enthousiaste team van BlueSquad vertelt je graag meer en kan direct een afspraak maken. Wij komen bij je langs om de wifi aan te leggen en alle andere ICT-vraagstukken op te lossen. Uiteraard vind je ook op de website en social media meer praktische informatie over ons team en onze manier van werken. Lees bijvoorbeeld meer over de bedrijven waarmee wij hebben gewerkt. Graag tot ziens bij BlueSquad.

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.