Zakelijke clouddiensten

 

Wij zijn jouw all-round businesspartner in digitalisering, communicatie en online branding, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

De voordelen van zakelijke clouddiensten

Clouddiensten zakelijk en update van hardware en software

De clouddiensten zakelijk zijn uiteraard niet het enige onderwerp waar je BlueSquad voor kunt inschakelen. Wij kunnen optreden als servicepartner en een (onafhankelijk) advies uitbrengen. Daarnaast kunnen we direct je hardware en software updaten en upgraden. Hoewel je door te werken in de cloud je hardware minder zult belasten, is het niet verkeerd om een professional te laten kijken naar wat er beter kan. Met een aantal kleine aanpassingen kun jij professioneel en efficiënt aan het werk. Wij zorgen er voor dat je up-to-date bent. Tot slot kan onze BlueStudio jouw online zichtbaarheid verbeteren. Wij geven graag je website en social media accounts een look die past bij jouw bedrijf.

ICT/Software

Alles rondom IT voor het bedrijf,
wij regelen het.
Hardware, Werkplekbeheer, Projecten, Software, Connectivity/IoT.

Marketing

BlueStudio denkt graag op
strategisch niveau met je mee.
Huisstijl, Campagne, Social media,
Drukwerk, Video, Radio

Direct zakelijke clouddiensten uitbesteden

Ben je enthousiast geworden en wil je direct de zakelijke clouddiensten uitbesteden? Of heb je interesse in de andere zaken waar BlueSquad je mee kan helpen? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op. Wij beginnen graag met brainstormen en kunnen eventueel direct een afspraak op jouw kantoor maken. Daarnaast vertellen wij je graag wat er allemaal mogelijk is en waar we je mee kunnen helpen. Het team van BlueSquad bereik je via de e-mail, telefoon of via de website (druk op de support-knop). We hopen je gauw te mogen begroeten!

Nike inc. EMEA

BlueSquad heeft Nike Inc. bijgestaan met digitale tools die de verkoop in winkels met 26% deed toenemen. Een brug tussen .com en instore was de sleutel via een iPod met een payment terminal. Maatwerk was vereist. Door het grote succes is de oplossing strikt voor deze klant geïmplementeerd.

De oplossing lag in samen denken, samen doen waardoor de business kon groeien.

Cuppen Logistics

Om elk plan tot digitalisering mogelijk te maken is er een veilig draadloos netwerk aangelegd dat zelfs bereik heeft in elke koelcel, elke hal en tot elke printer, computer, tablet en scanner.

Cuppen logistics is klaar voor de digitale tijd met mogelijkheden tot IoT, OTT en WMS op elk apparaat.

Project NS stations

Van koper naar glasvezel. Jaren van kabelwerkzaamheden en derde activiteiten op stations bracht een wirwar van kabels. Een op nieuwe technologie geschreven programma van eisen met een passend bouwbesluit bracht weer overzicht in de bekabeling. Glasvezeltechnologie is als project aangeboden en wordt door het management van BlueSquad uitgerold over de stations.
Snel internet

Konekta case

Als je als bedrijf groeit, moeten je partners hierin mee. BlueSquad heeft Konekta bijgestaan in de automatisering en service behoefte van een snelgroeiend uitzendbureau.

BlueSquad heeft Konekta weer wendbaar gemaakt waardoor thuiswerken veilig en makkelijk werd gemaakt wat in de nieuwe tijd zeer welkom bleek te zijn.